De Week Ahead

15. oktober 2016

15 oktober 2012

De leiders van de Europese Unie staan onder enorme druk als de tijd dichter bij de top later deze week trekt. De euro, die vorige week winsten geregistreerd, is helemaal klaar om snel te gaan bearish, naarmate de kloof tussen de lange toespraken van de EU-leiders en de grimmige realiteit. Het krediet afbraak door Standard and Poor’s 500 vorige week heeft dingen heel moeilijk voor Spanje, die al op de laatste test van www.optiesonline.com een zeer rotsachtig terrein gemaakt. Kansen voor een bailout verzoek van Spanje zijn nu op elk gewenst moment zeer waarschijnlijk.

De Euro echter wellicht getuige zijn van een rally als de EU-leiders beginnen met de top, maar het is de vraag zal de economie in stand te houden onder het gewicht van een zware recessie of zal het verkruimelen als een koekje onder de onbewogen beleid van de EU?

De tweedaagse top

De Europese Unie heeft besloten om een top later deze week te houden, op donderdag en vrijdag in Brussel de aanpak van een aantal problemen die worden teistert Europa op dit moment. De druk op Madrid voor een vroege bailout is enorm en het is waarschijnlijk naar het centrum van de focus tijdens de top zijn. Athene, die reeds op een bailout leeft, zou kijken uit naar een deal met trojka naar de volgende tranche van de lening tranche mogelijk te maken. Enkele van de andere agenda’s zijn optiesonline voorzien van een gemeenschappelijke begroting voor de Europese Unie en een aantal voorstellen voor de bancaire unie.

Een ander belangrijk aspect dat moet worden aangepakt is het verbreken van de verbinding tussen de bank- en overheidsobligaties. Eerder dit juni was de EU in koor om de banksector te herkapitaliseren door middel van het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM). Dit zou ervoor zorgen dat de ondersteuning van de bancaire sector geen

invloed zou hebben van een land credit ratings. Alle EU-landen waaronder de ‘eurosceptici’ kwamen ook overeen om de deal te ondertekenen.Maar de ‘eurosceptici’ waren er snel bij om te zeggen brede selectie dat de erfenis schuld was de verantwoordelijkheid van de lening naties.Een besluit met betrekking tot deze zal diep nadenken over Spanje en ook de eurozone economie.

Misschien wilt u uw oproep te openen als de tweedaagse top begint. De Euro is waarschijnlijk op zijn minst bullish gaan voor een tijdje tijdens de top.

Spaanse obligatieveilingen

grootste angst van Madrid is dat ze zouden worden afgewezen wanneer zij een pleidooi voor een bailout. Dit zou een veel vernedering veroorzaken aan de Spaanse overheid en ook leiden tot een gloednieuwe blitz van de markt onder druk. Er is ook een andere dreigende angst voor Duitsland het blokkeren van alle pogingen om de Spaanse steun en het opleggen van strenge normen voor Spanje kan elk fondsen te verkrijgen. De kans is groot dat Spanje terug voor enige tijd voordat pleiten voor de bailout zal houden.

Spaanse bond veiling donderdag wil de aandacht van veel beleggers te trekken als de markten wereldwijd worden steeds zeer ongeduldig met Spanje’s vertragingstactiek. Het effect is echter waarschijnlijk een beetje ingetogen met het oog op de top van die gebonden is aan alle aandacht te trekken zijn.

Ook de Duitse ZEW-enquête, die het gevolg is morgen, misschien wel leiden tot een aantal opschudding in de markten, ondanks het feit dat de gegevens geloofwaardig zou kunnen worden advies verduisterd door politieke overwegingen.

De Spaanse Bond veilingen en de Duitse ZEW beide zijn de belangrijkste gebeurtenissen van deze week. Je zou wel eens in de verleiding komen om uw call-opties te openen, maar het zou je goed doen om weg te komen uit deze twee blijven als ze van de markten in beide richtingen kunnen bewegen. Echter, als Spanje pleit voor een vroege bailout, de markten zijn waarschijnlijk blij te zijn en het zou de meest geschikte tijd om open up your call opties.

Azië, de VS en het Verenigd Koninkrijk

Er is een aantal belangrijke Chinese gegevens als gevolg van deze week worden vrijgegeven. De nieuwste consument de inflatie zal het publiek vandaag en elk kwartaal een bbp-data later deze donderdag worden gemaakt. Als de gegevens niet aan de verwachtingen van de markt en komt onder prognoses, is de situatie waarschijnlijk grote vrees over de toekomstige economische prestaties van het land veroorzaken.

De omzet in de VS rapport is ook te wijten vandaag. Deze week zullen ook de Philadelphia Fed index en de New York productie PMI later uitgebracht op donderdag. Deze onderzoeken zag een aantal zwakke lezingen in september. Dit leidde echter niet expliciteren in een recessie voor de nationale PMI lezen. De impact van de enquêtes van deze week is waarschijnlijk licht te dempen als de beleggers al het bekijken van de data met veel scepsis.

In het Verenigd Koninkrijk zal de laatste de consument de inflatie gegevens morgen worden vrijgegeven. De inflatie, die steil eerder dit jaar gedaald, is nu afgevlakt. Het rapport is waarschijnlijk een impact hebben op de Bank of England en Sterling hebben. De werkloosheid rapport is ook te wijten aan later worden vrijgegeven deze woensdag samen met de nieuwste MPC minuten. Een stijging van het aantal werkloosheid steun zou een negatieve invloed op de Sterling hebben. Er is onrust in de markt vanwege de kleverigheid van http://www.optiesonline.com/plus500/ inflatie; elke stijging van de inflatie is een reden tot ernstige bezorgdheid.

De financieringsbehoefte van de overheid gegevens en de retail sales data gaan ook later deze week respectievelijk worden vrijgegeven op 19 oktober en 18 oktober.

De Aziatische markt kan een impuls krijgen als de Chinese consument de inflatie data voldoet aan of overtreft de marktverwachtingen. Het zou een goed moment om uw oproep te openen als de gebeurtenissen blijken gunstig te zijn.