Sheriff in Stad

15. oktober 2016

Binaire opties regelgeving is een hot issue vandaag voor zowel handelaren en makelaars. Het wilde westen sfeer van de online digitale binaire opties industrie begint te kalmeren en nu is er een nieuwe sheriff in de stad. Verordening voor het eerst begonnen met de CFTC in de VS en werd later gevolgd door regelgeving door CySEC in de EU en de FSA in Japan. Nu, de Zuid-Amerikaanse natie van Uruguay optiesonline.com heeft stapte op de scène ook. Brokers, toezichthouders en regeringsfunctionarissen zijn samen gekomen op grond van wet 15.921 om een veilige omgeving voor zowel handelaren en makelaars bieden. De wet is breed en bestemd voor de set-up van de Free Trade Zones om de internationale handel te stimuleren, de handel dat de financiële en andere contractuele diensten omvat.

Uruguay vrijhandelszones

De Uruguay vrijhandelszones werden opgericht in de late jaren 80 na het passeren van de wet 15921. de Senaat en het Huis van Afgevaardigden van de Republiek ten oosten van Uruguay, een bijeenkomst van de algemene vergadering, voorbij de wetgeving als een ‘zaak van nationaal belang ” , zoals het statuut zelf verklaart. De zones zijn bestemd voor de bevordering en ontwikkeling van Uruguay bedrijven om ze meer aantrekkelijk en concurrerend op de wereldmarkt te maken. De zones worden ook gebruikt om buitenlandse investeringen in Uruguay bedrijven aan te trekken. In de wet zijn er een paar gebieden van bijzonder belang voor binaire handelaars en de industrie in het algemeen. Voor één artikel 2 bepaalt hoe de zones Klik op deze link hier nu worden gebruikt. Handel in financiële en materiële goederen zijn één gebruik, ook zijn “alle soorten diensten niet beperkt door nationale wetgeving” en “andere activiteiten die gunstig zijn voor de economie kunnen blijken”.

Artikel 5 is waar is het echt begint interessant te worden in het perspectief van de regelgeving. Het is één ding om het opzetten van een plaats waar een makelaar winkel kan openen, het is een ander tot een feitelijke kader van regelgeving en toezicht te bieden. De Uruguay http://www.optiesonline.com/iq-option/ vrijhandelszones worden gereguleerd door het ministerie van Financiën via de Free Trade Zone Bureau, stelt een agentschap aan de zones te bedienen, aanvragen goed te keuren en te handhaven sancties. Het bureau wordt bijgestaan door een raadgevend comité, bestaande uit vijf personen zowel gekozen en benoemde. De taak van het bureau en de adviescommissie is ervoor te zorgen dat de zones en bedrijven binnen hen worden geëxploiteerd in het beste belang van Uruguay.

In artikel 10 van de sollicitatieprocedure is aangelegd. Alle particuliere bedrijven moeten bewijzen door middel van een sollicitatieprocedure die hun bedrijf haalbaar is. Ze moeten ook aantonen dat het een voordeel voor de economie en in het beste belang van Uruguay. Degenen die niet voldoen aan de aanvraagprocedure of met de regelgeving na goedkeuring zijn onderhevig aan boetes tot 12,5 miljoen Uruguayaanse Pesos, een flinke som in elke valuta. Verderop in de wetgeving, artikel 16, zijn contract specificaties vastgelegd in een zodanige wijze dat alle contracten tussen de gebruikers van de FTZ nietig zijn, tenzij goedgekeurd door het FTZ Bureau.

Financial Services In de Uruguay FTZ

Het deel van de wet 15921 die echt packs een punch als het gaat om binaire opties is artikel 38. “Er zal totale vrijheid voor de ingang en uitgang voor alle effecten, lokale of vreemde valuta, edele metalen, om welke reden dan ook, maar beperken tot het houden , handel, het doorgeven, het converteren en overbrengen. Een artikel dat netjes omvat de talloze aspecten van binaire handel in opties. Uruguay heeft binaire dat is interessant opties maakte een zaak van nationaal belang, omdat de wetgevers van het land denken dat ze zijn in het voordeel van de economie. Ze hebben een veilige plaats bedoeld voor makelaars om hun deuren te openen en maakte het ondubbelzinnig legaal om de financiële zekerheid die we kennen en liefhebben handel digitale binaire opties.

EmpireOptions is de eerste makelaar om winkel te openen in de FTZ. De makelaar is rond voor een jaar of twee, maar heeft onlangs een aantal grote veranderingen. Eerste veranderden ze de manier waarop ze omgaan met uw accounts. Niet langer zijn uw rekeningen beloond met bonussen die opnames onmogelijk maken. Ze hebben nu belonen grotere rekeninghouders met voordelen, zoals gratis onbeperkt opnames en / of onmiddellijke intrekkingen. EmpireOption is gebouwd op het SpotOption trading platform, zodat het heeft Bekijk alle broker alle grote kenmerken van de beste SpotOption brokers. In tegenstelling tot alle andere SpotOption brokers EmpireOption een stand-alone bedrijf is gebleven in het kader van de wet en regelgeving van Uruguay, wat betekent dat ze niet gebonden in de SpotOption bank- en kassasysteem. Klik hier voor meer informatie over Uruguay Binaire Opties verordening.